avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa pe facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa pe facebook

Buna seara!
Azi mi s-a propus un schimb care consta in o pereche de adidasi + 450RON in schimbul altei perechi de adidasi. I-am trimis banii prin contul bancar, el spunand ca imi trimite prin colet papucii doriti. I-am tot scris si nu imi mai raspunde am doar contul lui bancar, se pare ca datele personale au fost false. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 9 Martie 2020
plangere la politie pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Am luat o "teapa" pe site-ul okazii, ce anume pot face pe cai legale? bogdanel71 bogdanel71 Buna ziua, as vrea sa va cer parerea legata de un lucru care mi s-a intamplat in urma unei tranzactii pe site-ul okazii.ro . Am licitat pentru o pereche de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Lorena_R Lorena_R buna,acum cateva zile am intrat pe un site,unde am si un cont,e un site,de vanzari,.schim.uri,diverse lucruri(trendzone),m.am oprit la un schimb...o camera ... (vezi toată discuția)