avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru indemnizație de creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru indemnizație de creșterea copilului

Am început din 8.2018 sa lucrez in italia in agricultură contractul era facut pe cate 3 luni . Acum sunt însărcinată si aș dori să stiu daca pot primi indemnizație de creșterea copilului in romania si cum pot să justific dupa calculele mele in ultimele 24 de luni as avea 12 luni lucrare dar nu consecutiv. Unde trebuie sa merg si cum as putea justifica ca am lucrat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 6 Martie 2020
Cele 12 luni nu trebuie sa fie consecutive.
Care este data prezumtiva a nasterii si ce atatut ati avut in ultimele 24 de luni anterioare acesteia?
Acum ce statut aveti?

editat : raspunsul la mesajul sters
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Data nasteri este in august am lucrat in agricultură

Pe mine ma interesează daca pot să iau indemnizație in romania si cum as putea face ,multumesc
Daca in ultima perioadă dinaintea naşterii copilului veti desfăşura activităţi profesionale în România atunci se poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Monica Mihailas Monica Mihailas Buna seara,sunt insarcinata,o luna ,momentan lucrez in Anglia ,dar in Decembrie ma voi intoarce acasa ,oare pot primi indemnizatia pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Nu locuiesc in romania, pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? serbanica serbanica Sotia mea se alfa in urmatoarea situatie: - a lucrat pana in decembrie 2011, moment in care si-a depus demisia. - din acel moment noi ne-am schimbat ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)