Buna ziua! Din anul 2017 tot depun reclamatii cu privire la vecinul meu care detine un nr de peste 20 de capete amstaf si 7 caini din categoria 1 de risc,adapost fara nici un act,nici macar pe terenul care se afla,acesta fiind neintabulat si pe Titlul de Proprietate figurand bunica lui, Avand in vedere ca constroalele de la dsp,dsv,asociatia chinologica,mediu si primarie i mentioneaza doar sa aiba custi ,sa fie cipati, sa-i declare la politie si sa nu i inmulteasca. La ultimul control s-a stabilit ca cainii nu sunt sterilizati,nu sunt declarati la politie si o parte din ei sunt tinuti pe lant. (cainii sunt tinuti pt inmultire si a vinde puii) De asemenea mentionez ca adapostul se afla in sat la nici 20 m de casa mea in curtea vecina. Intrebarea mea pt dumneavoastra este pe ce cale trebuie sa ma duc pt a putea dispune evacuarea lor?Va multumesc!
Avand in vedere ca demersurile desfasurate de dv pana in prezent nu au solutionat situatia in sensul dorit de dv,analizati oportunitatea actiunii in instanta-singura autoritate care poate dispune obligarea proprietarului la respectarea dispozitiilor in vigoare