avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Filiala cu sucursale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Filiala cu sucursale

Bună ziua, poate o filială din România a unei entități din România să aibă sucursale? :)) . Se prevede a fi o filială regională, cu mai multe puncte de lucru într- o anumită regiune a țării. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:55, 20 Aprilie 2020
Nu.
Mulțumesc mult.
dar de ce ar vrea sa le numeasca "sucursale" ? Poate sa isi faca cate sedii secundare doreste.... sucursalele au inregistrare fiscala separata dar nu au persoanlitate juridica, deci in afara de aspectul fiscal nu se deosebesc la ONG-uri dpdv functional de o structura care nu e intitulata "sucursala" ci poate fi foarte bine "birou / grup local / sectiune etc. etc. cum doriti sa o denumiti....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru asociatie irinamaria32 irinamaria32 Buna ziua! Am o asociatie infiintata in 2011 si pentru a aplica pentru un proiect imi cer infiintarea unui punct de lucru in zona unde se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Centru ingrijire batrani LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua tuturor. Vreau sa imi fac un centru de ingrijire pentru batrani. Am ales deja calea infiintarii unei asociatii non-profit. Am spatiul, urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Filiala suciu_diana suciu_diana Buna ziua, Potrivit OG 26/2000 o fundație nu poate înființa decât filiale. Intrebare-poate totuși să aibă, pe lângă sediul social, o alta locație ... (vezi toată discuția)