avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Incepand cu luna martie 2017 am intrat in concediu de maternitate, lunile ianuarie si februarie fiind lucrate integral. Anul trecut (2019) am reluat activitatea, beneficiind de concediu de odihna pentru acel an. Pentru anul 2017, avand in vedere ca am lucrat 2 luni, nu pot beneficia de concediu de odihna? Acum este prea tarziu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 6 Martie 2020
In anul 2019 , trebuia sa faceti cerere si pentru 2017.
In cazul acesta, nu era de datoria celor de la resurse umane sa-mi aduca la cunostinta acest lucru atunci cand am reluat activitatea? Multumesc!
Si da si nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc MihaIonescu11 MihaIonescu11 Buna ziua, Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dorrinca dorrinca Buna ziua! Va ros sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei situatii. Lucrez in invatamantul superior si am dreptul la 48 zile concediu de odihna anual. In ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)