avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Școală de șoferi,obținere permis!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Școală de șoferi,obținere permis!

Buna ziua!
A-și vrea să mă înscriu în luna aprilie la scoala de soferi,eu având 8 clase terminate.
Dacă prin absurd nu iau permisul până în luna iulie când se va da aceea lege că trebuie să ai 10 clase terminate pentru a putea da de permis,mă poate da afara din școală?
Adică eu bănuiesc că nu ar putea face așa din moment ce eu o sa plătesc școala.
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 14:18, 9 Martie 2020
Întreabă la şcoala de şoferi unde vrei să te înscrii. Să ştii că şi ei se pot răzgândi.
Aşi se scrie corect fără cratimă în cazul acesta.
Corina271 a scris:

Buna ziua!
A-și vrea să mă înscriu în luna aprilie la scoala de soferi,eu având 8 clase terminate.
Dacă prin absurd nu iau permisul până în luna iulie când se va da aceea lege că trebuie să ai 10 clase terminate pentru a putea da de permis,mă poate da afara din școală?

Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
eugenoctavian1968, utilizator
Să știți că am dorit un răspuns concret,nu să îmi spună cineva cum sa scriu sau nu.
Asta e alegerea mea cum doresc sa scriu iar daca va deranjează atât de mult puteți să nu răspundeți.

eugenoctavian1968 a scris:

Întreabă la şcoala de şoferi unde vrei să te înscrii. Să ştii că şi ei se pot răzgândi.
Corina271 a scris:

Buna ziua!

Scrisul corect nu e o alegere.
Felul cum scrii, (şi cum te comporți când ți se atrage atenția dacă ai greșeli de ortografie), spune multe despre tine...
Spor la învățat legislație!

Corina271 a scris:

Să știți că am dorit un răspuns concret,nu să îmi spună cineva cum sa scriu sau nu.
Asta e alegerea mea cum doresc sa scriu iar daca va deranjează atât de mult puteți să nu răspundeți.

eugenoctavian1968 a scris:

Corina271 a scris:

Buna ziua!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor ioana91 ioana91 am si eu o nedumerire Acum cateva zile am dat examenul pt permisul auto si a trebuit sa completez pe o foaie data de examinator perioada in care am facut ... (vezi toată discuția)
Somajul o problema pentru elevii care nu au luat bacalaureatul addynutza addynutza sora mea a terminat clasa a XII si nu a luat bacalaureatul nici prima nici a doua oara,a fost azi sa-si depuna dosarul de somaj dar nu i l-au primit pe motiv ... (vezi toată discuția)