Buna ziua.
Exista un imobil cu parcare subterana a 24 de locuri, ale mele 2 locuri fiind retrase, si imprejmuite cu ziduri de beton, in 3 parti, laterale stanga dreapta si spate,facute de constructor
Fiind in subteran, am dreptul de a pune o poarta de garaj in fata celor 2 parcari,care se pliaza la deschidere pe tavan,poarta ce nu inchide accesul altor proprietari la accesul in alte spatii comune, si nu blochez tevi,sau conducte, nici nu se schimba fatada imobilului, fiind vorba de subteran.
Nu am gasit nicaieri o lege exacta in acest sens.
Va multumesc pentru un eventual ajutor
Dv sunteti proprietar de apartament intr-un bloc de locuit in comun
La apartamentul dv se poate ajunge numai prin partea comuna de condominiu
Identic si in cazul locurilor de parcare
Dv pentru a instala poarta de garaj ,tehnic trebuie sa le fixati de structura de rezistenta a subsolului a partii comune de condominiu,respectiv aveti nevoie de acord asociatie,
proiect tehnic,autorizatie de constructie
Trebuie atent verificata cartea tehnica a condominiului deoarece exista subsoluri tehnice prevazute cu locuri de parcare dar care in cartea tehnica este prevazut ca in cazuri speciale pot fi utilizate si in alte scopuri
Acord de asociere
SethBV
Buna ziua,
Locuiesc intr-un ansamblu rezidential nou, format din 4 blocuri. La subsol, sub toate cele 4 blocuri este o parcare subterana. Fiecare bloc are ... (vezi toată discuția)