avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare apartament

As dori sa va întreb dacă se poate vinde apartamentul în care eu și mama mea am rămas proprietare după decesul tatălui meu? Nu am făcut succesiune după decesul lui. Amândouă suntem de acord sa vindem apartamentul dar nu știu dacă trebuie sa facem obligatoriu succesiune.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:51, 10 Martie 2020
Doamna, tatal dvs a murit, iar actele se fac intre vii, tatal nu mai poate vinde ca e decedat, , ca sa vindeti si cota lui, trebuie sa dezbateti succesiunea ca acea cota sa devina a dvs, ca numai in calitate de proprietar puteti vinde.
Ce puteti vinde fara sa dezbateti succesiunea, sunt cotele ce le aveti acum, dva va vindeti cota, mama pe a ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare mostenire oanalumi oanalumi In urma decesului parintilor, a ramas un apartament. Dreptul la mostenire il avem eu si sora mea. Intai a decedat mama, si la doi-trei ani dupa ea, tata. Dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri imobile FlorinG81 FlorinG81 Bună seara! Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns în ceea ce privește problema de mai jos. În 2014 mama mea a decedat, cu doi ani înainte ... (vezi toată discuția)
Succesiune MirelaAnykha MirelaAnykha Va rog cu un sfat pentru urmatoarea situatie: Tatal meu a murit in noiembrie 2012, iar mostenitori sunt sotia (mama mea) si fiica (eu, majora). Proprietatile ... (vezi toată discuția)