avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament fara boxa de la subsol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament fara boxa de la subsol

Buna ziua.

Am cumparat recent un apartament cu o boxa la subsol inclusa in contractul de vanzare cumparare. Apartamentul este intr-un bloc vechi si boxa are intrare separata prin subsolul blocului.
Exista posibilitatea de a vinde doar apartamentul si de a pastra boxa?
Daca da, care este solutia legala?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
sinx86, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da, se poate.
Dar, trebuie prima data sa faceti un dezbembramant al dreptului de proprietate.
Adica trebuie facut un cadastru separat pentru boxa, o identificare a acesteia separat de apartamentul cumparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare boxa bloc vali2901 vali2901 as vrea sa stiu care este calea legala prin care pot recupera boxa de la subsol? tin sa precizez ca in cazul meu s-a pioerdut la transcriere la notar.A fost ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. notarul a validat ... col409 col409 Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. Notarul a validat existența apartamentului și a boxei. Apartamentul există, dar boxa nu se poate ... (vezi toată discuția)
Deținere boxa in subsolul unui bloc maziludan83 maziludan83 Buna seara.As dori dacă se poate sa ma ajutați cu răspunsul la o întrebare...este legală deținerea unei boxe in subsolul unui bloc(construit in anul ... (vezi toată discuția)