Bună ziua, astăzi am primit citație la proces cu firma de recuperare Intrum. Cum ar trebui sa procedez? Țin sa menționez ca suma pe care o cer este una imensa rezultat în urma unei neplati la Orange. Am renunțat sa plătesc deoarece mi-au dublat abonamentele fără ca să ma întrebe iar telefoanele au fost plătite. În aceasta situație cum ar trebui sa procedez?
Cum ar trebui să procedati ?,Cum se procedează normal va angajați un avocat care sa va reprezinte în proces ,care sa va formuleze apararile necesare etc.Daca suma era mica poate va gândeatii sa procedati precum justitiabilul roman,intreb un prieten jurist care lucrează agent de vânzări ,ma uit pe net,smulg 2 vorbe unui vecin avocat etc.In cazul dvs nu este recomandat pt ca probabil recuperatorul nu făcea un demers judiciar daca nu erați solvabil.Probabil v-au verificat neoficial au văzut că aveti ceva pe numele dvs bunuri mobile,imobile,conturi,venituri salariale etc.
Contractati servicii avocatiale pentru a vi se formula intampinare, urmand a se invoca prescriptia, exceptia de neexecutare, necomunicarea cesiunii de creante, etc!
Atentie, solicitarea de acordare a despăgubirilor pentru încetarea prematură a contractului este întemeiată pe prevederile TCG (Termeni și condițiile generale pentru utilizarea abonamentelor Orange), set de înscrisuri, deși este stipulat că face parte din contract, nu este semnat de dvs!
Contract orange
zephon
Buna ziua
Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)