avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vă rog să mă ajutați
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vă rog să mă ajutați

Trebuie sa depun dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului dar în ianuarie anul trecut mi am schimbat locul de munca, așadar nu am decât 14 zile lucrate,se iau în considerație sau se ia din urmă lunile întregi lucrate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 10 Martie 2020
Nu va afecteaza acea pauza ... recititi raspunsurile primite.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile angajatului si angajatorului in cazul sarcinii roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru a beneficia in totalitate de drepturile indemnizatiei de crestere a copilului, o angajata care este insarcinata poate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Th.elle Th.elle Buna ziua! Am nevoie de niste detalii mai concrete in legatura cu indemnziatia pentru cresterea copilului. Am lucrat pana la 1 septembrie 2018 fara pauze din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Anne_Mary Anne_Mary Joi, 31 august urmeaza sa termin contractul de munca la o societate, iar luni, 4 septembrie voi incepe activitatea la noul loc de munca, cu pauza de o zi intre ... (vezi toată discuția)