avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransament gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransament gaze

Buna seara,

De curand am achizitionat un apartament intr-un bloc din Bucuresti. Blocul este incalzit cu centrala proprie neschimbata probabil de zeci de ani, costurile pentru incalzire fiind foarte mari.

Am inceput renovarea apartamentului si doresc instalarea unei centrale termice, precizez ca sunt instalate cateva alte centrale in bloc. Am contactat o firma specializata, si am nevoie de un aviz din partea asociatiei de locatari semnata de catre presedinte si administrator.

Problema este ca administratorul/presedintele nu imi ofera acest aviz pentru realizarea instalatiei de gaze pe motiv ca vecinii cu pereti comuni nu sunt de acord. Ce pot face in aceasta situatie? Cum spuneam, in bloc sunt instalate centrale, nu ar fi prima centrala.

Alte discuții în legătură

Doua intrebari despre calcul taxe in asociatiile de proprietari edoina edoina Buna ziua! Am fost aleasa de curand presedinta a unei asociatii de proprietari din Timisoara. Datorita preturilor in crestere platite catre Colterm, vecinii ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Instalare cazan, boiler alta instalatie de caldura/apa calda im82 im82 Buna ziua, Locuinta la bloc. Pentru instalarea unui cazan sau boiler sau alta instalatie de generare a apei calde menajere sau agent termic de ce semnaturi ... (vezi toată discuția)