avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... forta majora contract scolarizare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

forta majora contract scolarizare

Buna ziua,
Va rog o lamurire, daca pentru situatia coronavirus se poate invoca forta majora in contractul de scolarizare pentru o gradininta privata; ori parintii vor achita taxa de scolarizare, desi gradinita este oficial inchisa cf masurilor anuntate oficial?
Cel mai recent răspuns: Michaela2014 , utilizator 11:21, 11 Martie 2020
Buna ziua,
Vedeti discutia de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forta majora in cazul inchiderii scolilor pentru epidemii helly1977 helly1977 Buna ziua, Avand in vedere Hot. Guvernului de a inchide scolile si gradinitele in perioada 11.03.2020 - 23.03.2020, datorita epidemiei de coronavirus, va rog ... (vezi toată discuția)
Concediu fortat MeryAnn MeryAnn Buna ziua.Angajatorul ne-a impus concediul de odihna din cauza coronavirus-ului.Este legal?Menționez că lucrez la o creșă ce s-a închis din ordinul ... (vezi toată discuția)
Grădiniță privata Lorena2017 Lorena2017 Buna ziua As dori sa deschid o grădiniță privata si as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat.Ce acte trebuie si daca spațiul poate fi închiriat sau ... (vezi toată discuția)