avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca de acasa masura protectie Coronavirus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca de acasa masura protectie Coronavirus

Buna ziua,

Doar in situatia din acest moment, se poate emite o decizie la nivel de companie prin care sa se precizeze ca pe o perioada data, cu posibilitatea de prelungire, se va lucra de acasa sau este obligatoriu act aditional?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 11 Martie 2020
Se poate emite decizie in baza art.48 C.mun., completata cu dispozitiile din Codul Muncii referitoare la munca la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariati domiciliu Utilizatoarea Utilizatoarea Va rog mult..in acest context cu pandemia, administratorul poate emite o decizie prin care hotaraste ca salariatii de la sediu sa isi desfasoare activitate la ... (vezi toată discuția)
Angajat bolnav PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez cu o angajata care este bolnava si vrem sa o protejam (este reprezentant comercial), am dori sa o ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post in timpul detasarii Sesmar Sesmar Buna ziua, va rog sa va exprimati o opinie juridica referitoare la legalitatea desfiintarii unui post de lucru in perioada detasarii, mutarea angajatului pe ... (vezi toată discuția)