jurist2020 
	    	Utilizator

jurist2020 
	    	Utilizator	    

Ana osiac 
	    	Utilizator

Ana osiac 
	    	Utilizator	    

Banii din fondul de reparații este folosit în scopul prevăzut - și pentru desfundarea instalației respective - și trebuie completată suma plătită de către proprietari (prețul plătit + suma lunară care trebuie plătită pentru constituirea fondului respectiv, până la suma convenită prin Hotărârea Adunării Generale a Asociației de Proprietari).
 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Laura_dana	                   

Buna ziua 
Am si eu nevoie de o indrumare locuiesc intrun apartament nou fara subsol cu 3 scari 
Scara unde stau eu are probleme cu teava de canalizare adica ... (vezi toată discuția)
	                    Laura_dana	                   

Buna ziua 
Am si eu nevoie de o indrumare locuiesc intrun apartament nou fara subsol cu 3 scari 
Scara unde stau eu are probleme cu teava de canalizare adica ... (vezi toată discuția)

Ana osiac	                   

Buna ziua, am o situatie , Noi locuim la parter și să înfundat coloana principală a blocului a astfel încât a refula pe la noi la parter am chemat o ... (vezi toată discuția)
	                    Ana osiac	                   

Buna ziua, am o situatie , Noi locuim la parter și să înfundat coloana principală a blocului a astfel încât a refula pe la noi la parter am chemat o ... (vezi toată discuția)

lumicluj	                   

Buna seara. Va urmaresc de mult, acum am si eu o problema si va cer ajutorul. Sunt proprietara unui garaj proprietate personala aflat la subsolul unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
	                    lumicluj	                   

Buna seara. Va urmaresc de mult, acum am si eu o problema si va cer ajutorul. Sunt proprietara unui garaj proprietate personala aflat la subsolul unui bloc cu ... (vezi toată discuția)