avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amânare iniţială a pronunţării
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amânare iniţială a pronunţării

Ce înseamnă?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 12:21, 5 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a amanat pronuntarea pentru o alta data.
Șanț arestat la domiciliu, dacă primesc o condamnare cu închisoare de când întra în vigoare?

Valy692 a scris:

Ce înseamnă?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la data ramanerii definitive a hotararii.
Daca vorbim de hotararea instantei de fond, aceasta va ramane definitiva la data expirarii termenului de apel, daca nu veti declara apel in termen de 10 zile de la data comunicarii minutei penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare, plata amenda Razvanrazvi Razvanrazvi Am si eu o intrebare dupa ce s a dat sentinta intr un caz, dupa comunicarea minutei penale acasa , mai trebuie sa vina ceva ? Ca sa pot plati amenda? (vezi toată discuția)
Dupa prima sentinta se poate merge in arest? seymour seymour buna ziua Am o prietena care a comis 3 infractiuni, a fost cercetata penal si peste o luna si putin are primul termen lla tribunal. Nu a fost arestata ... (vezi toată discuția)
Cand o condamnare ramane definitiva? portospirate portospirate Pe data de 7.04.2004 am fost condamnat la 4 ani cu executare in lipsa. Nu a fost facut nici un recurs. Din studierea dosarului, am descoperit ca pe data de ... (vezi toată discuția)