jurist2020 
	    	Utilizator

jurist2020 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Anna11111	                   

Buna seara, 
Sunt citatata intr-un dosar ca si martor, iar de curand m-am casatorit si am preluat numele sotului. Exista vreo posibilitate sa aman in a ma ... (vezi toată discuția)
	                    Anna11111	                   

Buna seara, 
Sunt citatata intr-un dosar ca si martor, iar de curand m-am casatorit si am preluat numele sotului. Exista vreo posibilitate sa aman in a ma ... (vezi toată discuția)

LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
	                    LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)

utilizator35354	                   

Ce sa fac daca vor sa ma forteze sa devin martor pt. a ma autoincrimina?
Speta: X este prins de catre Politie ca vindea droguri. X incepe sa-i dea in gat ... (vezi toată discuția)
	                    utilizator35354	                   

Ce sa fac daca vor sa ma forteze sa devin martor pt. a ma autoincrimina?
Speta: X este prins de catre Politie ca vindea droguri. X incepe sa-i dea in gat ... (vezi toată discuția)