avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat bolnav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat bolnav

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez cu o angajata care este bolnava si vrem sa o protejam (este reprezentant comercial), am dori sa o lasam sa lucreze la domiciliu.
Fcem un act aditional la contractul de munca cu perioada in care ea va presta munca la domiciliu??
Cum tinem evidenta orelor lucrate, a pontajului. Ce trebuie sa fac eu ca angajator??
Ma puteti ajuta cu un model de act aditional.
Multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2020
PaulaArdelean34, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 12 Martie 2020
Puteti mentiona acele aspecte in decizie,plus se va anunta si persoana care se ocupa de SSM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire durata contract de munca svisarinescu svisarinescu Buna ziua, In cazul in care am un angajat cu contract pe perioada determinata ( data expirarii 29.06.2017) si se doreste prelungirea acestuia pe perioada ... (vezi toată discuția)
Administratorul - responsabil ssm narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna ziua. Administratorul unui Srl cu 9 angajati face cursul SSM de putin timp si vrea sa se ocupe el de aceasta activitate. Ma lamureste cineva care e ... (vezi toată discuția)
Salariati domiciliu Utilizatoarea Utilizatoarea Va rog mult..in acest context cu pandemia, administratorul poate emite o decizie prin care hotaraste ca salariatii de la sediu sa isi desfasoare activitate la ... (vezi toată discuția)