avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua! Bunica mea a avut doi copii:mama care mai trăiește și un frate mort în 1995. Nevasta acestuia a murit și ea rămânâdu-le trei copii pe care i-a crescut bunica la casa ei. Doi dintre verișori au plecat s-au căsătorit și au plecat din casă rămânând verișoara cea mai mică care s-a căsătorit dar nu a plecat din caca bunicii. Această verișoară împreună cu soțul ei îi luau pensia bunicii pentru a o bea. În 2016 mama a luat-o pe bunica la noi iar aceasta a murit în anul 2018. Mama nu a făcut succesiunea lăsând-o în casă și tot
pământul pe această verișoară. Pentru că a atat în casă a plătit ea impozitul iar pământul l-a dat în arendă la diverse persoane pentru băutură s-au l-a lăsat nelucrat.
Mai poate mama să facă acum succesiunea? Casa nu o interesează numai partea de pământ pentru că pentru câ-l dă în arendă pe ceva băutură și cel care nu e dat îl ia și-l folosește cine apucă.
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2020
Bogdănești, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:14, 12 Martie 2020
Buna seara,
DA, succesiunea se va putea dezbate oricand.
daca nu va intelegeti civilizat la notar va trebui sa apelati la instanta.
ATENTIE, la mostenire vin si cei doi frati ai verisoarei.
Consultati un avocat daca aveti nelamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după tată andreiusk andreiusk Bună, prezint și eu o situație aici, sper să nu plictisesc și dacă cineva are o îndrumare vă apreciez și mulțumesc anticipat... Se dă următoarea ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ghindaf ghindaf situatia: casa cumparata cu contract vazare cumparare de la bunica catre noi proprietari: tata pe atunci casatorit cu mama mea si al 2 lea proprietar: fratele ... (vezi toată discuția)