avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amână cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amână cauza

Ce înseamnă. Proces penal
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:29, 5 Aprilie 2020
este procesul in care se analizeaza si se decide daca o persoana a savarsit o infractiune.
Presupun ca ne intrebati ce inseamna amana cauza intr-un proces penal si nu ce inseamna in sine un proces penal.
Amana cauza inseamna ca in dosarul penal aflat pe rolul instantei, a existat un motiv sau mai multe pentru care s-a acordat un nou termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)
Amanare il_so il_so mama este in proces de evacuare cu fiica ei dar se pare ca problema se va rezolva pe cale amiabila,intr-un anumit termen..daca la termenul de judecata nu se ... (vezi toată discuția)
Pot merge la proces in locul sotului meu? dacidaci dacidaci Sotul meu a contestat in instanta un proces-verbal de contraventie la Judecatorie. A avut loc prima infatisare ramanand in pronuntare, a primit o intampinare ... (vezi toată discuția)