Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bilet de avion fara viza

Buna ziua. Pe data de 12 martie Thailanda a anuntat ca de pe data de 13 martie va suspenda vizele la sosire pentru 18 tari inclusiv Romania. Singura posibilate de a lua viza este de la ambasada insa avand zborul pe data de 16 martie ora 00:35 nu este timp pentru a depune actele la ambasada... Dureaza cel putin 5 zile. Biletele sunt nerambursabile. Paguba 1100 euro. La cine ma pot adresa sau mai este vreo sansa sa recuperez o parte din bani?

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:57, 30 Martie 2020
Nimanui. Este responsabilitatea dvs. proprie de a obtine vize pentru tarile in care vreti sa intrati. Companiile aeriene nu sunt responsabile pentru acest lucru.

Statul thailandez are suveranitate nationala si nu va raspunde pentru pierderile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata cnadr adealex adealex Buna ziua, Am o intrebare, dar mai intai sa va povestesc... Joi , 26-01-2012 , ora 13 aveam decolarea zborului catre Paris ( o vizita de afaceri), am ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa imi vad copilul? plsss dorin_severin dorin_severin salutare .. am o problema foarte mare ... am o prietena in thailanda si impreuna avem un copil nascut de abia 2 saptamani .. pe certificatul de natere al ... (vezi toată discuția)