avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde gasesc consultantii clienti pentru investitii?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde gasesc consultantii clienti pentru investitii?

Buna ziua,

Aveti idee unde gasesc consultantii romani clienti straini interesati de anumite afaceri in Romania (achizite a unei afaceri deja existente,a terenurilor pentru constructii,halelor,a unei companii etc)?

Am tot vazut anunturi de la consultanti de genul Caut teren pretabil pentru fabrica pentru un investitor din tara X.
E oarecum amuzantă intrebarea dvs sa nu va apucați de afaceri prea curând.In general prin relatii personale /networking care se dezvolta in timp,participarea la târguri,evenimente de profil,evenimente organizate de camere de comert bilaterale,relatii cu dezvoltatori,persoane care activeaza în domeniul financiar-bancar,imobiliare etc.
Culmea activez intr-un domeniu conex si anume imobiliar si am clienti straini constanti cu care mentin relatii de afaceri de mult timp,insa am sesizat la unii consultanti ca au foarte multe cerinte intr-un domeniu (in special pe achizitii),de participat la targuri de profil sau evenimente este exclus tinand cont de varsta foarte inaintata a unora si afirm asta pentru ca pe unii ii stiu personal,dar ca in orice afacere,nu vor sa divulge prin ce metode gasesc ei acesti investitori care ii angajeaza sa le caute anumite proprietati.
Nu ma refer la faptul ca ar avea un teren intravilan sau fabrica si cauta client,ci ii angajeaza clientii sa le gaseasca anumite tipuri de proprietati in Romania.
Am conexiune directa cu fonduri de investitii din multe tari,insa nu mai sunt asa interesati de Romania ca acum 7-12 ani.

Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2020
MrFB, utilizator
Daca activati in domeniul imobiliar inseamna ca stiti despre ce e vorba.Pana la urma este o problema de a stii sa iti vinzi marfa,sa activezi in anumite cercuri etc.Un av poate sa solicite 3000 de lei onorariu iar un altul 3000 de Euro pt aceeași speta.O situație similară se întâlnește și în afaceri dvs poate aveti în portofoliu duplexuri în zona de nord și alții garsoniere în Rahova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rusramona rusramona bun aziua am un bar-restaurant si vreau sa adaug coduri caen pentru : organizare evenimente si inchiriere spatiu evenimente, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Oferta_colaborare_consultanta razvan.vastea razvan.vastea DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta forma de organizare zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez o firma de consultanta cu urmatoarele activitati: - consultanta infiintare societati - consultanta juridica si financiar-contabila - ... (vezi toată discuția)