Buna ziua, medic cu patologie cardiaca cronica documentata de multi ani, in tratament, specialitate pneumologie, va rog sa ma ajutati cu o opinie! In aceasta perioada de pandemie, in care bolnavii cronci sunt sfatuiti sa evite deplasarile, personalul medical este trimis FARA echipamentele recomandate de OMS sa se expuna pericolelor unei eventuale contaminari. In conditiile bolii cronice, a specialitatii, a faptului ca sunt unic parinte al unui minor de 4ani, ce argumente legale pot avea pentru a nu fi obligata sa ma expun riscului contaminarii? Deocamdata am un concediu medical emis de cardiolog si o recomandare medicala de a evita mediul profesional in timp de pandemie, dar managerul incearca prin intimidare sa ma ameninte! Eu as fi de acord sa imi iau concediu fara plata, doar sa nu fiu in situatia sa aleg intre riscul de a lasa copilul orfan si cel de a pierde locul de munca! Mentionez ca este primul concediu medical de aproape 11ani de cand lucrez, cu exceptia perioadei de sarcina si crestere copil conform legii, nu am abateri disciplinare sau alte probleme, evaluare de catre conducere cu nota maxima! Lucrez in spital de stat, contract pe perioada nedeterminata, post obtinut prin concurs!
Adresati un memoriu scris la care adresati actele medicale.
Expunerea dvs. are un risc extrem de ridicat si este evident acest lucru.
Dupa parerea mea, nu veti fi expusa.
In cazul dvs. este vorba de dreptul la viata si acest drept nu poate fi suprimat.
Sa adresez memoriu managerului care imi trimite smsuri in care sunt amenintata ca fiind stare de urgenta, trimite politia sa ma aduca fortat la locul de munca? Sau ca a hotarat ca toti angajatii, si cei aflati in conc medical, sa faca garzi? Sincer, nu cred ca binevointa dlui manager ma va scuti de expunere... Nu stiu ce parghii legale are sa imi desfaca contractul de munca dupa terminarea concediului medical, pt ca starea aceasta cred ca va continua si dupa... Nu stiu ce abordare legala sa am, sa cer concediu fara plata, dar tot de manager trebuie aprobat, si cum are nevoie de oameni.... Chiar nu stiu carui for sa ma adresez, sau daca exista vreo lege in acest sens, care sa ma apere!
Va adresati direct Ministerului Sanatatii.Trimiteti pe e-mail memoriul si solicitati raspuns urgent.
Ei sunt in masura sa va ajute.
Managerul este mic in combinatia actuala.
Nu este de capul lui si este sub o foarte mare presiune.
El e invatat altfel...
In fine...
Este lesne de inteles ca in cazul dvs. o imbolnavire ar fi letala si de aceea v-am spus de dreptul la viata care trebuie invocat in memoriu.