avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Credit
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Credit

Bună seara! BCR a anunțat grație 3 luni la ratele clienților, vreau să știu dacă există exceptii. Cînd intră în vigoare.. Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:35, 18 Martie 2020
Dacă BCR va anunțat, tot banca trebuie să vă ofere informațiile respective întrucât e o decizie a Băncii. Urmează ca și la nivel guvernamental să se ia alte decizii care să-i protejeze pe clienții băncilor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar, lunile de grație Florica Mihăilă Florica Mihăilă Bună seara! BCR a anunțat trei luni de grație la creditele clienților .Vreau să știu dacă există anumite exceptii și cînd intră în vigoare. Vă ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare, creante cedate, credit ipotecar thtt thtt Buna ziua. In 2007, am cumparat impreuna cu sotul o casa, pentru care am dat 100000 euro avans si inca 110000 euro credit ipotecar de la BCR, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Notar agreat banca lazu lazu Buna seara. Va rog sa-mi dati un sfat. Urmeaza sa vindem o locuinta prin programul Prima Casa BCR. Am facut antecontractul, clientul are aprobat creditul si de ... (vezi toată discuția)