avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Credit bancar, lunile de grație
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Credit bancar, lunile de grație

Bună seara! BCR a anunțat trei luni de grație la creditele clienților .Vreau să știu dacă există anumite exceptii și cînd intră în vigoare. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:29, 18 Martie 2020
Luați legătura cu banca, nu vă putem răspunde la întrebare. Vor oferi soluții personalizate:
BCR poate acorda clienţilor, în funcţie de situaţia individuală, o perioadă de graţie de trei luni la plata ratelor de credit, o reducere a ratei pe o perioadă limitată de timp sau extinderea perioadei de derulare a creditului, pentru a diminua suma lunară de plată, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţii BCR.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit Florica Mihăilă Florica Mihăilă Bună seara! BCR a anunțat grație 3 luni la ratele clienților, vreau să știu dacă există exceptii. Cînd intră în vigoare.. Vă mulțumesc frumos! (vezi toată discuția)
Bcr m-a inselat Barbarosa Barbarosa In urma cu 4 luni am inceput demersurile pentru obtinerea unei linii de credit in valoare de 30.000 EURO la BCR sector 6. Pe parcursul acestor 4 luni am ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare, creante cedate, credit ipotecar thtt thtt Buna ziua. In 2007, am cumparat impreuna cu sotul o casa, pentru care am dat 100000 euro avans si inca 110000 euro credit ipotecar de la BCR, pentru care am ... (vezi toată discuția)