avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Info diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Info diurna

Sunt detașat în străinătate, lucrez ptr o firma interim din România și as dori sa știu dacă în cazul carantinei diurna merge în continuare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 18 Martie 2020
Codul Muncii
Art. 50
Contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
....
c) carantina;
....

Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info detașare strainatate Modicolo Modicolo Pentru persoanele detașate în străinătate, dacă ești în carantina,cum se va plăti diurna? (vezi toată discuția)
Informare Modicolo Modicolo Bună ziua, as avea o întrebare, deci, eu sunt detașat în Franța cu o firma interim, și din cauza coronaviruslui sunt obligat sa întru în carantina, ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pe durata concediului de maternitate pavelcristianionut pavelcristianionut Cand se intra in concediu maternal drepturile banesti ale mamei sunt aceleasi? Ma refer la norma de hrana, norma de echipament si alte drepturi banesti. (vezi toată discuția)