avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu

Buna ziua.in cazul in çare activitatea este suspendată,pot trece angajatul in concediu fara plata?mentionez ca are vechime de 4 luni.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 18 Martie 2020
Eu cred ca trebuie sa asteptati masurile dispuse de gurvern.
Ar fi bine sa va informati la Ministerul Muncii.
Daca statul va da bani la oameni veti rezolva si dvs.
Este foarte greu de luat masuri concrete in aceasta privinta dar ministerul va poate informa.
Nu puteti trece unilateral un salariat in CFP , daca v-ati supendat activitatea, atunci il puteti trimite in somaj .
Ma gândeam si la somaj tehnic.dar mai astept putin.va multumesc
Poate la aparitia Ordinului MMPS referitoar la masurile de protectie sociala se vor mai clarifica niste aspecte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime în specialitatea studiilor Agricol Agricol Bună ziua, As dori sa va prezint situația mea actuala de la locul de munca și dacă se poate sa ma lămuriți și pe mine cum sta treaba cu vechimea în ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu care sunt etapele care trebuie urmate in cazul somajului tehnic. Pot fi trimisi in somaj tehnic doar o parte din angajati? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj ContSters113388 ContSters113388 v-as ruga daca puteti sa-mi dati un raspuns in legatura cu urmatorul caz: Din data de 05.05.2008 am fost angajata la o firma pana in data de 15.02.2010 cand ... (vezi toată discuția)