avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DAUNE MORALE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DAUNE MORALE

Cum se platesc daunele morale, se pot plăti în rate?
Dacă creditorul e de acord, da, dacă nu în totalitate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn,

Despagubirile pot fi platite in mod esalonat, cu acordul creditorului.
Puteti incheia un acord,in acest sens, in forma autentica , notariala.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Dacă partea vătămată nu este de acord și nu am posibilitatea de a plăti suma integral ce se întâmplă?
acest răspuns util
Dumneavoastră să plătiți atât cât aveți posibilitatea, pentru a vă demonstra buna credință și a nu risca o înrăutățire a situației d.p.d.v. a modului de executare a pedepsei penale.

Creditorul are posibilitatea de a declanșa împotriva dumneavoastră procedura executării silite.
acest răspuns util
Stimate domn,

Daca s-a dispus suspendarea sub supraveghere, puteti achita despagubirile mentionate in hotararea judecatoreasca in interiorul acestui termen.

Executarea silita poate fi demarata, in toate formele sale (mobiliara, imobiliara, prin poprire).

Putet incheia un angajament, in sensul platii esalonate, numai daca persoana vatamata este de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune davidradu davidradu Buna ziua am nevoie de ajutorul dvs, trebuie sa dezbatem succesiunea dupa moartea tatalui, eu am datorie la un credit neachitat pentru care inca nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Partaj cristian755 cristian755 Bună ziua.Dupa divort am făcut cu sotia partajul bunurilor 50%-50%. Eu doresc sa locuiesc în continuare în apartament. Dacă nu am suma de bani pt. ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)