avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare activitate din cauza epidemiei
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare activitate din cauza epidemiei

Bună ziua, soția are un cabinet de kinetoterapie și vreau sa știu dacă poate sa mearga sa profeseze având în vedere ordonanța de urgenta ? Nu lucrează într-un salon de înfrumusețare, este un spațiu închiriat în care lucrează doar ea. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 16:16, 19 Martie 2020
Cei de la D.S.P. sunt competenți să vă răspundă. Există risc epidemologic, totuși.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

IndemnizaȚie srl---fara angajaȚi mariusvladut78 mariusvladut78 Buna ziua, Am rugămintea să mă ajutați cu o informație. Avem un SRL...care are ca și domeniu de activitate ,,servicii de Infrumusetare,,cod ... (vezi toată discuția)
Servicii kinetoterapie (metode complementare) în cadrul unui ong. Elenadoro Elenadoro Servicii kinetoterapie (metode complementare) în cadrul unui ONG pentru autism (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru samyku samyku Buna ziua, Va rog mult sa-mi spuneti si mie, as vrea sa-mi deschid un salon de infrumusetare si urmeaza sa deschid punctul de lucru intr-un spatiu pe care ... (vezi toată discuția)