avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Obligatii angajati straini Maldive
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Obligatii angajati straini Maldive

Buna ziua!

Sora mea lucreaza in Maldive la Club Med Finolhu Resort ca receptionista. Din cauza virusului care se raspandeste, resortul va fi inchis pana in Mai perioada in care ii vor fi asigurate doar mancare si cazare.

Au vreo obligatie sa asigure cumva bilete de intoarcere acasa? Momentan plecarile nu sunt restrictionate

Incerc sa gasesc o copie a contractului dar momentan abosult nimic.

Multumesc anticipat
Buna ziua,
Ar fi bine sa contacteze un avocat de acolo.
Doar asa va cunoaste drepturile sale.
I se aplica prevederile legale din tara respectiva cu privire la contractul de munca.
Legislatia pe dreptul muncii are diferente mai mult sau mai putine de la tara la tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sbk Andrei102690 Andrei102690 Buna ziua,intrand pe aceasta pagina am observat indrumarile date unui domn in legatura cu asigurarea medicala AOK,eu sunt intro situatie foarte asemanatoare cu ... (vezi toată discuția)
Demisie cu probleme GBC GBC Un angajat, sofer transport marfa pe comunitate, doreste incetarea unilaterala a contractului de munca. La momentul angajarii si-a semnat si cererea de ... (vezi toată discuția)
Furt in hipermarket in alta tara ContSters121330 ContSters121330 buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta acum 2 luni am furat de mancare dintr-un hipermarket din alta tara am fost prinsa am platit contravaloarea ... (vezi toată discuția)