avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Desfacerea contractului de muncă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Desfacerea contractului de muncă

În condițiile actuale de pandemie angajatorul vrea să îmi dau demisia pe motiv că dacă guvernul dă ordin de încetare a activității el nu are bani să mă țină acasă în somaj tehnic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 19 Martie 2020
Mai bine sa inchida activitatea si sa va trimita in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Ioana1603 Ioana1603 Bună ziua. Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni ... (vezi toată discuția)
Absent motivat anonim9631 anonim9631 Bună, as dori sa știu dacă în plina pandemie este posibil ca o firma care și-a încetat activitatea temporar din vina pandemiei să-i trimită pe ... (vezi toată discuția)
Se inchide firma, iar eu sunt gravida... Adryana18 Adryana18 Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 6-a si deja am cateva nelamuriri, va rog sa ma ajutati urgent inainte sa nu semnez ceva: - azi am fost anuntata ca de ... (vezi toată discuția)