avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19 pe 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19 pe 2020

Va rog sa mi spuneti daca legea 19 pe 2020 se aplica. Am facut cerere iar angajatorul mi a spus ca mai trebuie sa apara anumite norme in monitorul oficial pentru a putea beneficia de zilele libere pt parinti atat timp cat sunt scolile inchise
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 19 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea se aplica , intrucat in continutul acesteia nu se mentioneaza despre emiterea unor Norme de aplicare.

Unul dintre inconveniente este ca nu stabileste exact numarul de zile , care trebuie stabilit de către Guvern, prin hotărâre,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere privind acordarea de zile libere parintilor in caz de urgenta morty morty Buna ziua, Doresc sa va intreb daca exista vreun model de cerere care se va completa de parinti pentru a putea beneficia de zile libere platite pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Zile libere parinti l19 - de pe 17 sau de pe 21? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Zilele libere pentru parinti, l19/2020 se iau in calcul de pe 17 sau de pe 21 martie? Noi am dat de pe 17 dar in HG ulterior se intelege ca de pe 21, cum e ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru părinți in perioada vacanței de paste andreeadinuboruz andreeadinuboruz Va rog sa mi spuneti daca in perioada vacanței de paște mai este valabilă ordonanța cu zilele libere pentru părinți?Eu am fost anunțată de la servici ... (vezi toată discuția)