Este vorba de posibilitatea ca omul de rand sa poata plati la bancomatul bancii un leu sau cat poate plati in contul spitalului atunci cand ar achita factura la lumina sau alta factura.
O donatie care poate salva vieti...
Mai intai, spitalul trebuie sa-si deschida un cont cu acest scop. Contrar, "donatorii"vor primi banii inapoi. Donatorii ar trebui sa stie si ca sumele mici mai mult complica viata beneficiarului decat sa-i foloseasca.
Comisioanele sunt relativ mici: eu platesc 1-2%, nu pot publica insa numele bancii.
Nu stiu daca ar fi sume mici deoarece daca 10 000 000 de romani dau un leu pe luna se aduna ceva bani.
Daca unii dau cate 5 lei sau 10 lei...deja cred ca s-ar depasi cat a donat Gigi Becali care a dat si el bani din propriul buzunar si a facut un gest cu totul deosebit.
Ideea este sa se poata dona la modul cum se achita facturile la lumina la banci ca sa fie ceva simplu.
In Bucuresti sunt 3 spitale care se ocupa de indectia cu noul coronavirus si ar putea sa existe chiar 3 optiuni la plata ca sa nu se certe pe bani...
Bancile sa nu ia comision.
Ar face si ele o donatie asa...