avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la O.N.P.C.S.B ?

Buna ziua, o societate comerciala de tip SRL, avand domeniul de activitate "vanzarea prin intermediului caselor de comenzi sau Internet", care nu incaseaza in numerar sume mai mari de 10000 €, echivalentul in LEI, trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la O.N.P.C.S.B ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Evoremaps , utilizator 14:40, 23 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potriivit Normelor metodologice alte entitati, din care faceti parte si d-voastra:

Art. 5. -
i) alte entități și persoane fizice care comercializează, în calitate de profesioniști, bunuri sau prestează servicii, în măsura în care efectuează tranzacții în numerar a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 10.000 euro, indiferent dacă tranzacția se execută printr-o singură operațiune sau prin mai multe operațiuni care au o legătură între ele.
,

nu au obligația de a desemna una sau mai multe persoane care au responsabilități în aplicarea Legii. (Art. 7 din Normele de aplicare a prevederilor Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, pentru entitățile raportoare supravegheate și controlate de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor).
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege combaterea spalarii banilor juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)
Lege 129/2019 juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)
Lege 129/2019 juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)