avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Întrebare CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Întrebare CCC

Buna ziua,

Am 2 joburi ( unul de 8 ore unul de 4 ore) și vreau să îmi deschid și un PFA cu impozitarea veniturilor cu 10%.
La intrarea in CCC, la stabilirea CCC se iau în calcul toate veniturile de la cele 2 job-uri + PFA?
Pe PFA pot lua concediul medical? Sau în timp ce sunt in concediu medical pot înregistra venituri pe PFA?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 20 Martie 2020
La stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru CCC vi se iau în calcul toate veniturile realizate la cele 2 job-uri + PFA.

Pe PFA puteti beneficia de concediul medical numai daca ati platit contribuția pentru asigurarea pentru concedii și indemnizații în cota de 1%, aplicată asupra venitului lunar ales înscris în contractul de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal si postnatal zbaiceanu zbaiceanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarele probleme: - O viitoare mamica care va naste la sf lunii aprilie 2013 lucreaza in prezent cu carte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca mamica are doua joburi la cei 85% din venitul net se cumuleaza salariile de pe ambele joburi ? Cand intra in prenatal - ... (vezi toată discuția)
Pfa concediu prenatal si postnatal roxete roxete Buna seara! Am un pfa si e singura mea sursa de venit. Sunt insarcinata si ar trebui sa intru in perioada concediului prenatal dupa care in cel postnatal. ... (vezi toată discuția)