avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua,

Sunt insarcinata in momentul de fata iar intreprinderea la care lucrez a intrat in somaj tehnic pt cel putin urmatoarele 2 saptamani. Vreau aa stiu daca acest fapt influenteaza indemnizatia crestere copil. Se pune la calcul si aceasta perioada? Sau raman pe dinafara?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 20 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Paerioada intra in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana ... Ella Coz Ella Coz Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana la sfârșitul lunii ianuarie, ce trebuie sa fac pentru a rămâne în continuare asigurată? ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic - firma in faliment catalunia catalunia Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata cu al doilea copil si la finalul concediului pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani pentru primul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)