avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cresa particulara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cresa particulara

Buna,

Care este situatia creselor particulare?
Noi platim mereu cu o luna in avans. Luna martie a fost platita integral in februarie, am platit si taxa de reinscriere si acum ne-au emis facturi pt aprilie pentru toata suma (program lung cu 2 mese si 2 gustari) si cica din mai se gandesc ce pot scadea ca si sume. Mi se pare deplasat. Plus ca au o atitudine de genul “platiti facturile daca vreti sa aveti unde aduce copilul dupa nebunia asta”.

Vazusem undeva ca ei nu ar avea dreptul sa emita facturi in perioada asta pt ca nu au cum sa-si exercite activitatea fiind inchise prin lege.

Ce putem face?

O seara placuta,
Daniela
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
DanielaGudulea, utilizator

Alte discuții în legătură

Evacuarea din chirie AdelinaRacz AdelinaRacz Buna ziua. Ma confrunt cu o problema foarte grava pentru mine. Sunt o mamă care își creste copii singura. In urma violenței in familie ,eu si copii avem un ... (vezi toată discuția)
Factura caldura catrs2000 catrs2000 Buna ziua, Sunt conectat la sistemul de incalzire al orasului, iar pe calorifere am repartitoare. Am facut o cerere care a fost inregistrata prin care am ... (vezi toată discuția)
Probleme chirias - proprietar cuc cuc Buna, Vechiul proprietar ma tot suna ca sa-i dau 3 milioane cica ramase datorie la cheltuieli.. si m-o amenintzat ca ma da in judecata. Poate castiga la ... (vezi toată discuția)