avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... factura caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

factura caldura

Buna ziua,

Sunt conectat la sistemul de incalzire al orasului, iar pe calorifere am repartitoare. Am facut o cerere care a fost inregistrata prin care am anuntat ca nu locieste nimeni acolo si ca repartitoarele sunt inchise, ei anuntandu-ma ca citirea repartitoarelor se va face in aprilie.
In luna decembrie mi-a venit de platit 220 lei pentru ca cica trebuie montat un repartitor martor la subsol de care nu se stia in momentul in care am facut cererea, iar lipsa repartitorului martor face ca facturarea sa se faca pausal.
Mentionez ca repartitoarele sunt pe 0.
As putea contesta cumva aceasta factura.

Multumesc anticipat,
din punctul meu de vedere da, atata vreme cat s-au citit repartitoarele iar valoarea a fost consemnata si inregistrata. momentan adresati o notificare/cerere catre asociatie in care aratati ca nu intelegeti sa suportati aceste cheltuieli atata vreme cat nu ati beneficiat de acest serviciu. exista insa posibilitatea ca printr-o decizie a asociatiei sa fiti obligati la plata unei sume considerat minime pentru ca agentul termic trece prin tevile comune...
Nu cred aveti ce contesta,trebuie sa platiti caldura consumata pe parti comune si caldura tevilor care va trec prin apartament.Si au fost montate repartitoare martor,dar cred ca mai platiti si citirea si calculul facut de catre firma care se ocupa cu acest lucru.
Mergeti la firma care face calculul si le cereti sa va arate cum au calculat.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament gol de 4 ani - este legal sa fiu pus la intretinerea lunara cu 0.5 persoane?? danbrandan danbrandan sunt plecat din tara de mai bine de 4 ani, timp in care apartamentul meu de 2 camere din Sect.4 Bucuresti este nelocuit. Sunt pus la intretinerea lunara cu 0.5 ... (vezi toată discuția)
Conducte comune LISA2000 LISA2000 Buna ziua! prin apartamentul meu trec conductele cu caldura la apartamentele de mai sus,eu nu locuiesc in apartament,am caloriferele inchise,pot fii obligata ... (vezi toată discuția)
Persoane zero la intretinere mirelate mirelate Detin un apartament nelocuit, la intretinere sunt zero persoane si am repartitoare de caldura. Am facut cerere de omitere de la calculul consumului de caldura, ... (vezi toată discuția)