avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gard protectie in interiorul gardului viy
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gard protectie in interiorul gardului viy

Buna ziua, stau la bloc iar in spatele blocului este un spațiu verde împrejmuit de gard viu. Se poate monta un gard de protectie( plasa) de 60-100 cm înălțime, în interiorul curții, în spatele gardului viu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:53, 21 Martie 2020
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun de regula apartin domeniului public sau au statut privat
Daca terenul apartine domeniului public ,legal nu puteti modifica aspectul decat cu acordul autoritatii publice locale care poate accepta instalarea de gard de protectie cu inaltine de maximum 0,80 cm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Autorizație împrejmuire spațiu verde! Chabal Chabal Bună seara, Vă rog să-mi spuneți, dacă se poate, fără să faceți trimitere la vreo lege, dacă pentru a împrejmui spațiul verde din fața unui ... (vezi toată discuția)
Spatii si cai de acces GABRIEL 001 GABRIEL 001 Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? ... (vezi toată discuția)