avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Desființare drum invecinat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Desființare drum invecinat

Buna ziua. În spatele casei mele , intre mine si vecinul,exista un drum de exploatare. Într.o buna zi , primăria a desființat acel drum și l-a licitat în favoarea nepotului primarului. Noi, vecinii nu am fost înștiințați nici despre desființare, nici de licitație. Am aflat abia după câteva luni despre aceasta nelegiuire. Mai avem vreo șansă pe cale juridica să se revină la vechea situație sau se împartă intre noi ? Mulțumesc mult !
Cel mai recent răspuns: opiniamea , utilizator 00:58, 15 Octombrie 2020
Solicitati documentele in baza caruia acel drum de exploatare a fost trecut in domeniul public al comunei. Atentie majoritatea drumurilor de exploatare au luat fiinta pt. ca proprietarii au lasat portiune din terenul lor. Primaria trebuie sa dovedeasca titlul de proprietate pe acel teren din care este alcatuit drumul. Recent am vazut cateva Hotarari intocmite in numele Consiliului Local, prin care efectiv nationalizeaza proprietati private, adica sunt abuzive si nelegale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces drum exploatare maisus_t maisus_t Buna ziua, Am un teren in extravilanul unei comune. Accesul se facea printr-un drum de exploatare (DE) - este cuprins si in harta cadastrala cu numar ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute cu cadastru si intabulat ignorat si dat pe titlul unui vecin Toka3 Toka3 Un drum de servitute care exista de zeci de ani apare pe cadastrul intocmit de firma care a facut cadastrul si a fost depus la Oficiul de Cadastru avand ... (vezi toată discuția)
Drum de exploatare sau obligatia de a face? azael azael Va rog sa ma ajutati cu un sfat ! in 2007 am cumparat un teren prin intermediul unei agentii imobiliare~ca intermediar~ si proprietarul ,inclusiv agentia m-au ... (vezi toată discuția)