avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Angajatul X al unei firme a avalizat un bilet la ordin. Firma respectiva a dat faliment iar angajatul a plecat la alta firma, Sa instituit porire pe salariu iar cand aceasta nu sa respectat sa trecut la validatea popririi, Firma la care lucreaza actual este de asemenea in insolventa si nu se pot recupera banii sub nici o forma, Care ar fi urmatorul pas pentru a recupera acesti bani?
Cel mai recent răspuns: ContSters116787 , utilizator 11:22, 11 Decembrie 2009
Executarea bunurilor mobile si imobile ale debitorului.
Si trebuie inceputa toata procedura de la inceput?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire nramona nramona Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Executarea si lipsa de "disponibil" ENGFULL ENGFULL biletul la ordin investit este pus in executare s-au trimis adrese la banci , la finante nimic are 2 conturi la 2 banci , s-a infiintat poprire pe cont dar ... (vezi toată discuția)