avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sosirea masiva a romanilor din strainatate si masurile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sosirea masiva a romanilor din strainatate si masurile luate de autoritati

Nu inteleg de ce nu ii carantineaza pe toti la Mamaia dupa ce ii triaza.
Cei care ies pozitiv ar trebui triati in functie de forma virusului iar cei care ies negativ ar trebui tinuti separat in alt hotel.

Trimiterea lor acasa nu o vad de ajutor.
Unul.singur daca pleaca de acasa apar alte cazuri...
Fiecare nou caz poate genera alte noi cazuri.

Daca sunt tinuti in hoteluri pot fi si paziti.
Doar asa vad eu sa se impiedice raspandirea virusului de la cei sositi.
Unii au virusul in forma grava.
Aceia au transmis probabil in avion la altii si aceia vor iesi negativ daca sunt testati astazi.

Stie cineva ce explicatii au dat autoritatile la aceaste intrebari?

Inchiderea granitelor pentru romani nu constiuia o solutie.Toate statele si-au primit cetatenii.Carantinarea lor eficienta este singura varianta.

Cred ca se poate face si un perimetru ca sa iasa sa la aer daca nu ar avea balcoane dar in mod ordonat.

Este si problema lor cum se organizeaza si ce fac.
Cert este faptul ca trebuie sa se evite raspandirea de la ei catre alte persoane.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ma tem ca fara carantinarea tuturor celor care vin din străinătate vom depăși italia în scurt timp CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Eu personal nu vad alta varianta viabilă pentru a tine lucrurile sub control. Dacă unul singur venit din străinătate un alt om si acel om infecteaza ... (vezi toată discuția)
Am sosit ieri 25 dec din anglia în românia, pe data de 23 dec ... ovidiutgjiu ovidiutgjiu Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec am făcut testul Covid la plecarea din Anglia, rezultatul fiind negativ totuși sânt obligat ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)