avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic in perioada concediului de maternitate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic in perioada concediului de maternitate

Ce se întâmplă cu un angajat aflat in concediu de maternitate dacă firma decide sa își trimita angajații în șomaj tehnic? Întra și ea în șomaj tehnic și dacă da, în aceleași condiții ca și ceilalți angajați?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 21 Martie 2020
Nu, intrucat are prioritate suspendarea de drept a c.i.m. - concediu de maternitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata determinata angajata insarcinata popescu_rzv popescu_rzv Buna ziua. Am o salariata care este cu contract de munca pe perioada determinata fiind vorba despre un proiect sucventionat de Consiliul local dar care nu stim ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului-societate dizolvata alismarieta alismarieta Ce se intampla cu salariatele care se afla in concediu pentru cresterea copiluilui in varsta de pana la doi ani si cu salariatele aflate in concediu de ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata si firma in insolventa delyya delyya buna seara,sunt insarcinata in 8 sapt.,firma la care am lucrat intra in insolventa,eu am anuntat firma in scris cu privire la starea mea.momentan sunt in ... (vezi toată discuția)