avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe durata determinata angajata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe durata determinata angajata insarcinata

Buna ziua. Am o salariata care este cu contract de munca pe perioada determinata fiind vorba despre un proiect sucventionat de Consiliul local dar care nu stim cat timp o sa fie. Angajata este acum insarcinata ce se intampla cu contractul ei dupa expirarea termenului? O sa i se faca prelungire daca proiectul merge mai departe?Ea atunci o sa fie in concediu de crestere copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 18 Martie 2015
La data expirarii perioadei pentru care s-a incheiat contractul, acesta va inceta de drept daca nu se va decide prelungirea acestuia.

In acest caz, salariata in cauza poate intra in somaj daca indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de somaj , iar din somaj poate intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Daca i se va decide prelungirea duratei, atunci c.i.m. se va suspenda pe durata concediului de maternitate si pe perioada CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea unei gravide cu contract pe perioada determinata anca_alex anca_alex Buna ziua.Ma numesc Anca si am si eu niste nelamuriri.Sunt insarcinata.Lucrez intr-o companie multinationala si sunt angajata cu contract p perioadata ... (vezi toată discuția)
Cim incheiat pe perioada determinata szellm szellm Buna, am o colega de servici care are CIM incheiat pe perioada determinata pe 6 luni, ea a aflat ca este insarcinata, in cazul ei i se va suspenda CIM-ul sau ... (vezi toată discuția)
Insarcinata si concediata mariana3040 mariana3040 supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta: lucrez intr-o scoala, cu contract pe perioada determinata, care expira in data de 7 august 2012. In data de 1 ... (vezi toată discuția)