avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dosar Imigrari
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dosar Imigrari

Am incarcat pe portalul igi solicitarea pentru avizul de angajare a unui cetatean strain. Am incarcat toate documentele pe care le depuneam de obicei la ghiseu cu exceptia actelor de studii care nu se solicita pentru muncitorii necalificati.
La final, cand aleg butonul transmitere primesc mesajul: Va rugam sa atasati toate documentele corespunzatoare.
Nu mai am ce atasa! Am intrat pe formularul de cerere generat dupa completarea datelor dar acesta nu are un loc unde sa fie incarcat semnat si stampilat. Cred ca este suficienta generarea automata?
Nu stiu care e problema solicitarea mea ramanand la stadiul de "in editare" fara sa se genereze 0 programare.
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Cerere obtinere aviz de munca portal igi bettyna bettyna Buna seara am incarcat pe portalul IGI un dosar pentru obtinerea avizului de munca pentru un cetatean strain. Azi am primit programare si o observatie ca nu ... (vezi toată discuția)
Cerere aviz munca igi bettyna bettyna Buna seara am incarcat pe portalul IGI un dosar pentru obtinerea avizului de munca pentru un cetatean strain. Azi am primit programare si o observatie ca nu ... (vezi toată discuția)
Validare acte aviz de angajare strain zaraza22 zaraza22 Buna ziua! Am depus online dosar pe portal IGI pentru un aviz de angajare strain, Am primit programare si la observatii scrie urmatorul lucru: ... (vezi toată discuția)