avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Validare acte aviz de angajare strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Validare acte aviz de angajare strain

Buna ziua!

Am depus online dosar pe portal IGI pentru un aviz de angajare strain,
Am primit programare si la observatii scrie urmatorul lucru: "Urmatoarele documente nu au fost validate:..... "si aici sunt enumerate toate actele pe care le am depus online.
Nu inteleg ce inseamna acest lucru, ca aceste acte vor fi validate cand ma prezint cu dosarul fizic sau ca ce am atasat pe portal nu este in regula?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 13:12, 5 Mai 2022
Tehnic, vă spune că nu ați parcurs pașii ceruți de programul informatic. Detalii, aici într-un răspuns al cuiva care știa despre ce este vorba:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere obtinere aviz de munca portal igi bettyna bettyna Buna seara am incarcat pe portalul IGI un dosar pentru obtinerea avizului de munca pentru un cetatean strain. Azi am primit programare si o observatie ca nu ... (vezi toată discuția)
Cerere aviz munca igi bettyna bettyna Buna seara am incarcat pe portalul IGI un dosar pentru obtinerea avizului de munca pentru un cetatean strain. Azi am primit programare si o observatie ca nu ... (vezi toată discuția)
Dosar imigrari Luminita Butnarus Luminita Butnarus Am incarcat pe portalul igi solicitarea pentru avizul de angajare a unui cetatean strain. Am incarcat toate documentele pe care le depuneam de obicei la ghiseu ... (vezi toată discuția)