avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sarcina și șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sarcina și șomaj tehnic

Bună seara sunt însărcinată in 6 luni și firma ar vrea sa intre în șomaj tehnic pt virusul Coronavirus. Dacă firma va intra în șomaj tehnic pe o perioada mai lunga voi putea sa îmi bag concediu de maternitate?Menționez ca nu am un job cu risc și nici sarcina nu are vreo problema. Doar ma îngrijorează gândul ca dacă firma va fi afectata grav nu voi mai beneficia de niciun concediu maternal. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 22 Martie 2020
Veti beneficia de concediu de maternitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate olgutza_83 olgutza_83 sunt angajata din 1 iulie 2009 cu forme legale. Daca raman insarcinata pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatiea aferanta?Din ce luna pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Danielaelena752@gmail Danielaelena752@gmail Sunt însărcinată in14saptamani,momentan sunt în concediu medical până pe data de 6.08dupa care trebuia să intru în riscul de sarcina,am dus ... (vezi toată discuția)