avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ma mai duc sau nu la servici?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ma mai duc sau nu la servici?

Lucrez la un depozit de materiale pt termopane,nu ne anunta nimeni daca mai lucram sau nu! Mi se pare aiurea sa te duci la munca dupa o naveta cu trenu pt doua pers intrate in dep! Deci mai se lucreaza sau nu?
Cel mai recent răspuns: Marinamig , utilizator 17:10, 22 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul dvs decide si nu altcineva.... deplasarea la munca este posibila.
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in drum spre casa dupa terminarea programului nobody_else91 nobody_else91 Buna ziua, Lucrez la o companie privata si fac naveta cu masina personala. In drum spre casa(dupa terminarea programului) am avut accident fara victime doar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sant angajata de 18 luni la o societate pe postul ... mary6 mary6 Buna ziua. Sant angajata de 18 luni la o societate pe postul de lucrator comercial ,actualmente fiind in CM cu diagnostic 14 (neoplazii) ,CM acordat pe luna ... (vezi toată discuția)
Strigator la cer!pana si itm a ajuns sa fie corupt in aceasta romanie tot mai murdara!oare a mai ramas ceva necorupt in aceasta tara??? Gyna Gyna Buna ziua!Am avut si inca le mai am postate ,doua comentarii despre ilegalitatile ce se comit la locul meu de munca.Am fost sfatuita sa apelez la ITM si am ... (vezi toată discuția)