avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare noaptea
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare noaptea

Buna ziua. Locuiesc in Cluj dar vreau sa plec acasa la Suceava. Singura masina gasita este diseara la ora 21 deci ar insemna ca merge pe timp de noaptea. Pot sa fac asta fara sa fiu sanctionat. Masina ma duce din fata blocului din cluj pana acasa in suceava. Multumesc abticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 22 Martie 2020
Da, puteti face asa ceva...
Multumesc, trbuie cumva declaratie de deplsare sau aia doar de maine?
Puteti efectua deplasarea, trebuie sa detineti declaratia.
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Există ceva declaratie tip?
Gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc la bloc, vecina de deasupra are gresie ... Yana Popescu Yana Popescu Bună ziua !!! Locuiesc la bloc ….vecina de deasupra are gresie în apartament , până la ora 2 noaptea merge pe călcâie și se aude un tropăit infernal ... (vezi toată discuția)
Vw passat furat din onesti /bacau 2011 denis1980t denis1980t Povestea mea incepe in data de 24 februarie 2011 seara ,cand eu am parcat auto VW Passat model 2004 in fata blocului unde locuiesc ,strada Pajura ,Mun.Onesti ... (vezi toată discuția)
Amenda 4000 covid Rappy Rappy Buna ziua. Astazi 5 Mai 2020,am primit prin posta o amenda de 4000 ron.Am domiciliul in Suceava pe buletin, insa locuiesc in Targoviste cu prietena mea. Am ... (vezi toată discuția)