avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda 4000 Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda 4000 Covid

Buna ziua. Astazi 5 Mai 2020,am primit prin posta o amenda de 4000 ron.Am domiciliul in Suceava pe buletin, insa locuiesc in Targoviste cu prietena mea. Am primit aceasta amenda in Targoviste,in data de 26 aprilie,ora 14 cand ma deplasam cu masina spre un magazin. La momentul cand am fost tras pe dreapta mi s-a cerut buletinul,am fost intrebat unde ma deplasez, i-am raspuns agentului,mi s-a spus ca am luat-o in sens opus magazinului respectiv, I-am raspuns ca nu sunt din Targoviste si nu mi-am dat seama,am aratat declaratia in format digital pe telefon,mi s-au luat datele de pe buletin insa agentul nu mi-a facut nici un proces verbal, nu am fost informat ca am incalcat legea,nu mi-a cerut sa semnez nimic si acum am primit aceasta amenda acasa.Ce trebuie sa fac?Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:12, 5 Mai 2020
Sunt doar doua variante:
1. Platiti jumatate din amenda prin ghiseul.ro.
2. O contestati in instanta, prin depunerea unei plingeri contraventionale. Ideal e sa platiti si jumatate din amenda, daca veti pierde in instanta veti plati amenda intreaga, daca veti cistiga, va puteti recupera banii deja platiti.

Daca nu va place nici una dintre variante, va ramine sa dati de dl. Marcel Vela si sa-l convingeti ca sunteti victima unui abuz, poate se rezolva asa:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea suspendarii de 30 zile pentru neacordare prioritate patraule2 patraule2 Am ramas 30 de zile fara permis pentru neacordarea prioritatii unui pieton. Fara camera nu pot dovedi ca era pe sens opus (pe Gh. Sincai inspre Tineretului, 4 ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Buna seara!imi puteti recomanda un model de contestatie amenda rovinieta(masina a fost vanduta,scoasa de la primarie)sau cum ar trebui facuta?multumesc ... (vezi toată discuția)
Sancțiune încadrată greșit. se poate face plata amenzii în 48 de ore conform faptei (încadrată corect), nu sancțiunii din pv? latka latka Cum este corect sa se efectueze plata unei amenzi contraventionale in 48 de ore, daca: - sanctiunea este data pentru fapta: nerespectarea indicatorului ... (vezi toată discuția)